Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

torsdag 2. april 2009

Nytt garn igjenI dag kom garnet som eg har kjøpt frå
strikkesaken. No gledar eg meg berre til å få brukt det til noko, men fyrst må eg berre "nett" gjera ferdig litt andre ting.
Her eindag var eg nett innom ektra jobben min, og ut dørane så fekk eg detta med meg. Noko skal bli teppe, noko vert til vottar og panneband. Det er farlig å vera nett innom, for det er så lett å ta med seg noko når ein går att. Og stadig så oppdagar eg ting i den butikken som eg ikkje har sett før. Butikken har so mykje men på liten plass og då vert ting litt oppå kvar andre.........så difor dukkar det stadig opp noko.......og alltid like spennande for meg......gledar meg for kvar gong eg skal på jobb der..

3 kommentarer:

  1. Du blir ikke arbeidsledig i påska, ser jeg;) Skal avgårde imorra å se om jeg finner noe garn. Det kan jo hende man går tomt, og det e falig det;) Her skal det strikkes! Å så er det så mye spennende garn der ute, og der er jeg dårlig på å prøve noe nytt. Ha en fin fredag!

    SvarSlett
  2. Tenk å ha jobb i trådbutikk det hadde vore noke det !!

    SvarSlett
  3. der var jo bildeg og jo! bra du er fornøgd! posten tar si tid, men den kjem for det meste fra til slutt;)

    SvarSlett