Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

søndag 12. april 2009

Teppe endeleg ferdig

IMG_1859 IMG_1861

Endeleg er teppet samanhekla og kanten rundt er hekla og alle trådane festa. Da vanskelegaste var eigentleg å setja saman rutene. Tilslutt var eg så lei at eg berre hekla dei saman samma søren. Det vart nokre lange omgangar rundt heila teppet. Men no er det no ferdig, jammen er det godt. No heng det fint på den gamle sofan.

   IMG_1894 IMG_1895

6 kommentarer:

 1. Det ble "skitlekkert", unnskyld utrykket;) Driver og hekler på mitt, jeg også. Hekler sammen med fastmasker, men er ikke ferdig med alle rutene ennå. Skikkelig flott og artig å ha!

  SvarSlett
 2. Kjempefint teppe!
  So friske, flotte fargar!!!
  Kan tenkje meg at den kanten rundt er ganske "seig", ja.
  Ha ein god andre påskedag!!

  SvarSlett
 3. Så lekkert teppe, og så fine fargar:) Det var fint med så store ruter. Det er så kjekt å sjå alle variantar som er av lappeteppe her i inne på bloggane. Mykje inspirasjon å få.

  SvarSlett
 4. Det blei knallfint. Du er kjempeflink;-))

  SvarSlett
 5. Teppet vart flott !!Eg har så lyst å begynde på eit og, men eg har minst to andre på gang så eg bør vel gjere dei ferdige først.

  SvarSlett
 6. Måtte inn og titte på teppet ditt igjen....Neste gang skal jeg hekle i mange farger jeg også. Det blir så koselig.....gir gode minner fra bestemor;-)

  SvarSlett