Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

fredag 17. april 2009

Beising

April09 112  April09 109 Her jobbar mor og gutungane med overraskinga til far i huset. Han har vore på lastebilkøyring heile veka. Skal tru kva han seier når me har byrja beisa garasjen. har beisa nesten halve til no. Men no vert det litt stopp i prosjektet for ho skal til på nattevaktshelg jobbing. Så då må det prioriterast soving mellom jobbinga.

April09 108 Denne veggen som eldste guten held på me har han malt nesten heile heilt aleina. Han er kjempe flink til å vera med å hjelpa til ute.

April09 114Det skal bli bra når me vert ferdige rundt garasjen. Fått støypt og lagt heller der det er sand på bildet. For no vert det dratt utruleg masse sand inn i huset. Og eg likar ikkje å vaska……

3 kommentarer:

 1. opp med hendene dei som ikkje likar å vaske!!! *vifte febrilsk*
  tenkjer mannen din blir glad eg, når han kjem heim til beisa garasje!!

  Håper de får ei god helg!!

  SvarSlett
 2. Det var ein flott arbeidsgjeng!
  Kjekt å overraske med nybeisa garasje.......
  og vaske? nei, er vel meir av plikt enn lyst me driv med slikt...
  Ha ei god helg!!

  SvarSlett
 3. Tenker gubben blir glad når han kommer hjem! Så flott og så artig! Sand i huset? Har sluttet å vaske, tar fram støvsugeren, jeg. Fort gjort;) Ha en riktig god lørdag!

  SvarSlett