Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

lørdag 11. april 2009

Skryte bilder av dammen

 • minnepenn hagen 030
 • Måtte berre nett legja ut nokre bilder til av dammen min og dens spede begynnesle.Slik som bildet til venstre viser så byrja den ikkje så stor. Ein liten dam med blomstrar i bak kant. Og sidan eg hadde att litt duk så fekk eg no laga ein “liten” bekk og, med ein pitteliten dam på toppen av bekken. Den vert fyllt med frosken som sit og sprutar vatnet oppi til det renn over. Den vart litt liten men drit og. Kansje eg utvidar ein gong.

 • På bildet under til venstre så har eg byrja på bekken. Katten og hunden brukte dammen som vasskål. Fiskane overlevde heile sommaren for katten fekk ikkje tak i dei. Under til høgre så er den ferdig og hunden nyter synet av den.

 • fysteskuledag hallvard 0019 sept 08 001
 • På bildet under så er det den fyrste snøen som kom 8 oktober 08. Dette bildet tok då eg hadde kome heim frå nattevakt.

8 oktober 08 043

2 kommentarer:

 1. Eg gledar meg til eg får det så fint rundt dammen som du har det.Ei lita elv er planlagt men eg veit ikkje kor langt vi kjem i år.Det største problemet vert nok å finne stein.Og ja eg er mor til linda i nederland.No skal eg ut og grave litt !!!

  SvarSlett
 2. Ser ut som et herlig sted for fugler, katter, hunder og fisker..og ikke minst så fryder det øyet;) Kos deg på påskeaften!

  SvarSlett