Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

søndag 5. april 2009

Penalhus men likvel ikkje......Ja no har eg brukt symaskina etter at den har stått nedpakka......lenge......Og eg har sydd to store penalhus som ikkje skal brukast som penalhus. Den blå med traktorar på det er allereie tatt i bruk, den er på veg i ein lastebil til Oslo. Minste gutungen reiste med faren i dag på lastebil køyring. Er skulefri no og då kan han vere med..........og så er det ein unge mindre heima i huset......og det er faktisk roligar heima.........nyte da...

2 kommentarer:

  1. Flotte penalhus!!!

    eg gløymte å legge til linkar, eg har kjøpt pinnane hos www.getknitted.com (det er ein engelsk nettbutikk, masse flott)

    når det gjeld prisane so er eg usikker.. det er mykje motegarn her, og man får ikkje ting som babyull og rubin f.eks som eg brukar mykje.. det må eg få mamma til å eksportere;)

    SvarSlett
  2. Du behersker tydeligvis symaskina også;) Lenge siden jeg har sydd, sydde mye til ungene da de var små. Disse kan jo brukes både til penal og kosmetikkpung og til annet smått man trenger å ha med seg. De var riktig fine.

    SvarSlett