Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

torsdag 14. april 2011

Yummy Mummy Wristwarmers

IMG_8723 No har eg strikka ferdig ein liten UFO. Endå har eg fleire att. Merkeleg nok. Ein kan ikkje gjera ein ting ferdig utan å berja på noko nytt att. Kanskje eg burde laga meg ein regel der eg gjorde ferdig to ting, før eg byrja på noko nytt…

Mønster: Norsk oversettelse HER

Garn: Alpaca Silk frå Drops

Pinner: 2,5 mm.

Storleik: Liten dame.

Fyrste eg strikka var i mini alpaka til sandnes, men hadde berre nok til ein pulsvarmar. Og den er litt større enn desse som er strikka i alpaca silk frå drops. Dette garnet er mykje tynnare, og da oppdaga eg etter at eg hadde begynt. Jaja små hender treng varme dei og. Før strikke dei i litt tjukkare garn neste gong.

IMG_8725

9 kommentarer:

 1. Kjempefine pulsvarmere. Takk at du la ut link til oppskrift

  SvarSlett
 2. Hehe... Har en ufo lik den, bare de er sorte :) Blir vel ferdig engang de også!!!
  De er jo så fine!
  Ha en riktig fin dag, klem.

  SvarSlett
 3. Imponert over strikketempoet ditt! *skular bort på tøflene som eg har "holdt på med" i to månader*

  SvarSlett
 4. Kjempefine - fikk lyst til å prøve den oppskriften:)

  SvarSlett
 5. Supre pulsvanter du har laget. Ja jeg tør aldri begynne på noe nytt før jeg er ferdig med det jeg holder på med. Blir jo stressa da :-)

  SvarSlett
 6. Pulsvarmer har ein alltid bruk for... dese var riktig fine..

  SvarSlett
 7. Kjempefine pulsvarmere. Synes du produserer heile tida èg. Døgnet har vel berre 24 timar til deg òg. Kjenner godt til det å begynne på noke nytt før ein er ferdig med det som allereie er påbegynt. Heilt normalt synes eg. Vi gjør vel som vi vil. Kvifor skal vi alltid ha som mål å være så ...... Kall det kva du vil, har slutta med det for lenge sida. Handarbeid er til kos og nytesle :))
  Nydelige dokkeklær du hadde i siste innlegg.

  Ha ei fortreffelig palmehelg enten med noke påbegynt eller noke nytt :)

  SvarSlett
 8. Flotte pulsvarmere, jeg har også et par av disse i alpakka. De har vært deilige nå på våren når lufta har vært litt kald, men ikke kaldt nok for votter.

  SvarSlett