Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

fredag 3. januar 2014

Her kjem inga årskavalkade….

Ser på bildene mine og på ravelry at det manglar ein del som ikkje er vorte blogga. Er liksom det at det er så mykje enklare å berre slenge inn bilder på ravelry og instagram, at eg gløymer bloggen. Så her kjem eit lite bilde ras….

desember 2013 031Siste par ut i Projo sin vottealong 2013 var Margaret mittens frå Bitta Mikkelborg. Desse er strikka i pt2. Og pinne 2.5 mm.

desember 2013 039desember 2013 041Tre sitjeunderlag har det vorte. To raude og eit lilla. Dei raude er strikka i pt3 og pinne 9mm. Det lilla er strikka i ullrikka garn og pinne 9mm. Tjukke og gode vart dei. Fine å ha til pynt. Og varme å sitja på.

 

IMG_4048[1]IMG_3474[1]Og så har det vorte strikka to marius sett. 6 mnd og 3 mnd. Begge er strikka i dale babyull. Ein med raud hals og ein med blå hals, sameleis på hua.

 

IMG_4129[1]Så vart det strikka eit herre vottar i hu og hast fordi det skulle til amerika før jul. Eg hadde berre dame og unga vottar. Så då var det ikkje noko anna å gjera enn å setja i gang.. Desse er strikka i østlandsgarn og pinne 3.5 mm.

IMG_4289[1]Og sist men ikkje minst. Heart for my children av Bitta Mikkelborg. Flott mønster av ei flink dame. Vert nok fleire av desse. Kanskje julegåver til neste år. Desse er strikka i arwetta og austermann step. No har eg nett vaska dei, og arwettaen farga skikkeleg av. Vatnet vart lilla.

Så vil eg ynskja alle som er innom eit riktig godt nytt år.

10 kommentarer:

 1. Nydelig, og så må du ikke glemme å blogge i 2014 :) Godt nytt år hilsen Beth

  SvarSlett
 2. Her var det mange fine strikka-saker! Likte spesielt godt de nederste sokkene!

  Riktig godt nytt år og god helg! Her er det mildt og snø i lufta. Passelig vær til å bygge snømann....

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Her var det mye nytt og fint! Begge votteparene var veldig fine! Ønsker deg en god strikkehelg:)

  SvarSlett
 4. Mye fint du har strikka! De mønsterstrikka tova sitteunderlagene var veldig fine.

  SvarSlett
 5. Du verden så mye fint du har strikket. Godt Nytt År forresten..

  SvarSlett
 6. Kjenner til den med å ikke blogge alt, det er jo så mange steder å dokumentere håndarbeidsting at en kan bli svimmel av mindre :P
  Mye fint du har vist fram her, de sitteunderlaga er jo bare så fine!

  SvarSlett
 7. Så deilige votter har du strikket og... jeg hadde funnet deg igjen ;-)
  Jeg hadde begynnt å praktisere votterstrikke og gleder meg veldig å se fine votterprosjekte. Fantastisk fin dine votter. Naturlig Marius super!!! Og sokkene har super pen mønsteret også. Mye fin du har strikket. Jeg hadde villet prøvet med raverly, men jeg må sier jeg er intetanende :-( Jeg gleder meg å se deg igjen i blog. Ha en riktig godt nytt år. Klem fra meg.

  SvarSlett
 8. Nydelig strikk du viser fram! Ha en flott strikke ettermiddag hos deg!

  SvarSlett
 9. Godt nyttår til deg også!
  Så mykje fint du har laga!

  SvarSlett
 10. Godt nytt år! Mye flott som blir tryllet frem hos deg. Ikke akkurat de enkleste sakene heller. Flink du! Supre planer for julegaver 2014 skjønner jeg. Heldige de som får gave fra deg, he-he. Alltid kjekt med hjemmelagede ting :)

  Eli Kristin

  SvarSlett