Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

fredag 28. januar 2011

Rose red i blå alpakka

 

DSC00332DSC00333DSC00334

Ikkje berre, berre å ta bilder ein sein kveldstime. Når det berre må bloggast litt. Ikkje det at eg har så mykje, men det var ei veke sidan sist. Det står til liv i heimen, sjølv om det har vore litt sjukdom her. I dagtidleg då måtte eg til legen med jentungen, for ho var så tungpusten. Astma medisinen hennar virka ikkje i natt. Heldigvis hjelpte det med medisin i forstøvar. Men ho har likevel vore tung i pusten i heile dag. Da kjedeligaste var nok at ho ikkje kunne reisa med fly til Oslo….og eg tapte 395 kroner Smilefjes For slik er det når ein ikkje har avbestillingsforsikring, for kvifor skal ein ha det på nesten 400 kr. ja.ja slik er det no…

I går kveld starta eg på ei rose red lue, og ferdig no ikveld. Måtte nett prøve eit garn som er på tilbud på butikken, om det kunne passa til slike huer. Og det gjorde det.

DSC00336

Mønster: Rose red av Ysolda

Garn: Alpaka Fashion av Schachenmayr.

Pinner: 3,5 mm.

8 kommentarer:

 1. Flott mønster på den lua! Fin på hodet ditt var den også ;)

  SvarSlett
 2. Det var ei kjempeflott lue:-) Og alpakka er jo bare helt herlig og mykt.
  Ille når ungene blir syk, håper det gir seg etterhvert...
  Vi har holdt oss friske enn så lenge, men det går jo mye "grums" for tiden. Ja, ja... regner nok med at vi får det etterhvert...
  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Nydelig lue du har strikket.
  Husk at hvis du betaler med kredittkort så har du automatisk avbest.forsikring. Ikke alle liker slike kort, men ved betaling på nett så er de supre.

  SvarSlett
 4. Det var en ny opplysning for meg Liv, godt å vite :-)Lua ble helt nydelig. Sikker god og varm også. Du har lagt inn et nyyyyydelig bilde på toppen av bloggen din. Vi bor i et vakkert land !

  SvarSlett
 5. Kjempefin lue du har strikket. Flott farge.

  SvarSlett
 6. Nydeleg hue du har strikka :)

  SvarSlett