Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

tirsdag 18. januar 2011

Kor mange votteboken finst det?

DSC00300DSC00303

No har eg leita og leita på nettet. Kor mange bøker finst det med navnet Votteboken? Når ein lagar bøker så kan ein vel ha litt forskjellige navn på bøkene. Heilt greit med votteboken og så neste med votteboken 2. Men kor mange votteboken 1 finst det eigentleg. Eg har den raude, men kunne godt tenkt meg den grøne som er bilde av på datan. Den grøne finn eg ikkje på biblioteket ein gong. Den raude er å oppdrive… Kva gjer eg??

6 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg har bare sett den røde boken, viste ikke at det var en grønn bok.
  Ha en fin dag, klem.

  SvarSlett
 2. Er den grønne med en annen forfatter? Synes de ser like ut jeg. Håper du finner den du vil ha:)

  SvarSlett
 3. Er ikke den grønne Votteboken bare en ny utgave av den røde? Mener å huske at den vr utsolgt fra forlaget og ble trykket opp på ny. Den kan bestilles på mail hos forfatteren mener jeg.

  SvarSlett
 4. kan den grønne vere ei utgåve av den som heiter norske votter?

  SvarSlett
 5. Eg har ei grønn bok som heiter Norske votter, og det er oppskrift og samme bilde på dei vottane som er frampå di grønne vottebok :) Men om det er samme boka, det veit eg ikkje.. Du kan jo låne den og sjå om du finn ut av det? :)

  SvarSlett
 6. Heia, det finnes 2 forskjellige vottebøker av Lillill Thuve. Den røde tror jeg heter bare Votteboken, mens den grønne heter Votteboken 2. Det er en del nye oppskrifter i den grønne, men også noen som går igjen i begge bøkene.

  Mvh Lillian

  SvarSlett