Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

tirsdag 11. januar 2011

Litt snø oppdatering….

DSC00285

 

Ei lita oppdatering om snøen. I dag har eg vore ute å flytta på snøen i 2 timar. Måtte ta vekk snøen oppå pergolaen min, før den knekk i saman. Og det var jammen på tide, for den var byrja gje etter midt i ein stor kvist i treverket. Oppå var det sikkert mellom 60 og 70 cm snø.

DSC00286DSC00287

 

For å kome meg bort til pergolaen så måtte eg forsere nokre meter med snø. Det er ikkje mange metrane frå altanen til pergolaen, men jammen var det tungt å kome seg bort der. Stod midt uti snøen til langt oppå magen. Greit nok eg er ikkje meir enn 156 cm høg, men likevel så er det meir enn nok snø.

No hadde eg tenkt å kosa meg med pinnane, men veit ikkje om eg orkar for trur du ikkje eg har ilt i armane etter denne snøflyttingaSmilefjes

Kos deko i snøveret. Det gjer eg…..trur eg.

7 kommentarer:

 1. Forstår godt at det var slitsomt. Men, det var nok høyst nødvendig for å bevare pergolaen.

  SvarSlett
 2. Håper det blir lenge til du må måke igjen. Flink har du i alle fall vært.
  Klem fra KariL!

  SvarSlett
 3. Oj, du har snø!! :) Her ligg det ca 30 cm på plenen, men har snøen regna vekk og isen er komt fram att. Skikkeleg kjekt, slik at vi kan skli rundt..

  Jammen godt du har Johannes og Halvard som kan hjelpe deg å måke!

  SvarSlett
 4. Så bra at du fikk redda pergolaen fra å knekke sammen! Her har det regna og vært varmegrader flere dager så det er glatt og sørpe og is. Håper armene dine snart orker å bruke strikkepinnene igjen!

  SvarSlett
 5. Du verden for en snømengde dere har da. Men koselig er det jo i allefall synes jeg. Kan godt forstå du har vondt i armene etter all snøryddingen. Håper det går fort over.

  SvarSlett
 6. Oisann, for en snømengde! Koselig med snø, men det får da være måte på. :-)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 7. Takk for koselig kommentar.
  No regnar vel det meste av snøen bort med deg og, vil eg tru..

  No har eg fått deg på blogg-lista mi, håpar det er ok..

  SvarSlett