Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

torsdag 7. januar 2010

Vottar.

Godt nyttår til alle som er innom denne bloggen min. Det har gått litt seint med blogginga i det siste. Litt på grunn av giddalause, julafeiring, jobbing og bursdagsfeiring. Men no får eg tru at eg er komt i gang. Likevel så har eg vore innom bloggane dekans og kikka….

 

 IMG_4618 IMG_4614 IMG_4615 IMG_4616

Den store votteproduksjonen er i gang. For plutseleg var det kjekt å strikka rosevottar. 3 par har det vorte i byrjinga av dette året,  med litt hjelp av jula.

Mønster: Pt design nr 82

Garn: pt 5 sport.

 

IMG_4609 IMG_4600

Her er bilde av kaka til Hallvard, han vart 8 år 5 januar. Så det er travelt med bursdagfeiring så tidleg på året. Men det var no godt at eg kom over i januar for åtte år sidan og ikkje landa i desember.

I dag er det 21 blå grader ute. Eg sit inne og fyre for å halda varmen. Det er nesten ei kvia å gå ut å henta veden……Ha ei fin og kald veke alle saman.

5 kommentarer:

 1. Litt av ein votteproduksjon du har hatt! Så flotte dei var alle saman :)

  SvarSlett
 2. Hei Linda!
  Jeg har en premie i bloggen min til deg:-)
  Og du må sende meg adressen din på epost til:
  bitta_mi@ymail.com

  Hilsen Bittami!

  SvarSlett
 3. Utrolig mange flotte vottepar du har strikket.
  Du spør om Smart og Cascade er likt. Det er det ikke. Cascade er i ren ull og utrolig mykt, og litt tykkere enn Smart. Men tar du hensyn til tykkelsen så kan du bruke Smart.

  SvarSlett
 4. Hei!Godt nytt år!
  Takk for at du kom til meg,og samtidig ble jeg påminnet at jeg ikke hadde vært innom deg på lange tider.Det kan jammen gå i surr her i bloggverden.
  Ja se der,nå har vi strikket samme vottene,bare i andre farger.Blir nok flere her etterhvert.
  Ellers mye flott her hos deg som alltid,og gratulerer til 8 åringen,som hadde bursdag samme dag som dattra mi:)
  Ha ei kjempefin uke!

  SvarSlett