Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

onsdag 18. mars 2009

Nye ufoar?

Ufoar.Kvifor lærer eg aldri. Startar alltid på noko nytt sjølv om eg har fleire ting frå før som ikkje er ferdige. Det er jo så mykje som eg vil laga, så derfor vert det slik.
På bildet er det eit sijeunderlag, kariussjal, vinpose, kaunisjal, pulsvanterog, sjerf i alfa og eit i kidsilk. Skal tru kortid alt dette vert ferdig???????
Tenk hadde eg hatt vet til å gjera ein ting ferdig før eg byrjar på noko nytt.........

Dette fann eg på kottet i alt rotet mitt. Kansje den andre vert ferdig snart. Kven veit.


Dette er sjerfet som skal strikkast i Hals/sjerf along09 for mars månad. Dette er strikka i Kid Silk. Det er nseten som å strikke med sytråd.

6 kommentarer:

 1. Oi, her hadde du mange lekre saker på gang! Har aldri hatt ufoer før jeg begynte å blogge;) Nå starter jeg på det ene og andre selv også. Blir så inspirert av det andre driver med:) Ha en god strikkedag!

  SvarSlett
 2. Dette så bra ut. Blir nok ferdig en dag;-))

  SvarSlett
 3. Åh kid silk- du er heldig du!

  Og takk for besøket i bloggen! Du gjetta nesten riktig, Eg er frå Breim eg;) har forresten budd i Sogndal og, det er ein flott plass!!!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Kjenner godt til det med ufo'ar her òg, ja.
  Trur Tovepia i kommentaren over har heilt rett, det har noko med blogginga å gjere....får so lyst å prøve "alt mogleg", helst på ein gong. Utruleg inspirerande å sjå alt det fine andre lagar...
  Ha ei fin helg der oppe i Sogn.
  (Er sjølv frå Sunnfjord, men har budd i Hordaland i meir enn ein mannsalder).

  SvarSlett
 5. Kjenner meg godt igjen her gitt.... Hadde ei opprydding for ei stund sidan, rekte opp ein del, kasta ein, og har gjort ferdig eit par ufoar. Så no har eg kun 4 igjen. :)

  Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 6. Det blir jo eit nydeleg sjal. Tenkjer du får ferdig det andre og:)

  SvarSlett