Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

fredag 8. juli 2011

Litt strikking vart det på veg og på Svalbard.

IMG_9847IMG_9848

Etter 6 dagar på reising, har sjalet vakse so mykje. Vart strikka ein del på flyreisa, og på dei to 8 turars båtturane me hadde til Pyramiden og Barensburg. Heldigvis valde eg ei sjal med mykje glattstrikk fyrst, for då får eg med med meg litt anna medan eg strikkar. Når eg er kome til mønsteret så må eg konsentrera meg om det Smilefjes

IMG_9849

På vegen heim att så hadde me ei natt i Tromsø. Og der hadde dei ein fin garnbutikk som heiter Snarby Strikkestudio, og gjett om eg måtte inn der. Masse fint garn hadde dei, så eg kjøpte med meg 3 hesper Cashmere Lace 1 Drops Lace og 1 Noro Kureon Sock Yarn. Gudane må vete kva eg skal strikke, for eg veit det ikkje. Men kjekt å ha er det no. Flott garnbutikk, med stort utvalg.

IMG_9846

I dag har me hatt sol heilt til no i kveld. Då kom regnet att.

No har eg ikkje mykje att av ferien min, berre ei veke. Fint å ha hatt ferie, men veret har ikkje vore med meg i det heile. Håpar de har hatt betre ver enn meg.

9 kommentarer:

 1. Wow... ser ut som du har hatt en spennende tur :) Deilig med litt håndarbeid på tur også.
  Ha en fin helg, klem.

  SvarSlett
 2. Så fint garn du har kjøpt deg! Gleder meg til å se hva du tryller fram av de nøstene;)

  SvarSlett
 3. Kjekt med litt strikking også når en er ute og reiser! Og fint garn er jo alltid en glede å kjøpe. Det så ut til å ha vært en spennende tur til Svalbard!

  SvarSlett
 4. Så mye lekkert garn og lacegarnet må jo bli noen fantastiske sjal!

  SvarSlett
 5. Sjalet ditt kommer til å bli fint. Masse flott garn du har kjøpt :-)

  SvarSlett
 6. Ja Snarby er en fin garbutikk i Tromsø. Jeg reiser til Balsfjord på ferie den 19. juli. Det er bare en liten time inn til Tromsø. Såå da må jeg innom Snarby og Heklekroken

  SvarSlett
 7. Ja Snarby er en fin garbutikk i Tromsø. Jeg reiser til Balsfjord på ferie den 19. juli. Det er bare en liten time inn til Tromsø. Såå da må jeg innom Snarby og Heklekroken

  SvarSlett
 8. Så mye fint garn!

  Har et tips til hva du kan strikke av Noro Kureon Sock Yarn: Jeg har akkurat strikket et flott skjerf/sjal med mye hullmønster av dette garnet på pinne 4.5. Ble kjempelekkert! Bilde kommer i bloggen min snart :-)

  SvarSlett
 9. Nydelig farge på sjalet du strikker, gleder meg til å se det ferdig:)
  Å så spennende å ha vært på Svalbard. Det er noe som står på min ønskeliste.
  Nyt siste dager av ferien din. Jeg har enda noen uker til det er ferie....

  SvarSlett