Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

onsdag 8. desember 2010

Julakuler….

IMG_7796IMG_7797IMG_7798

Jammen vart det ikkje nokre julekuler på meg og. Sjølv om eg hadde tenkt at detta skulle ikkje eg bruka tid på. Men så kom boka i posten, for den hadde eg jo gløymt å avbestilla. Etter å ha bladd i den vart det henta pt2 og finull frå lageret. Så no har eg strikka 5 stykk. Og kanskje vert det fleire…….dei e no litt fine.

IMG_7799

Har og henta fram litt julapynt. I fjord var eg på julemessa på Vinje, for å sjå trolla og nissane til Trollkåno. Mykje fint lagar ho, så det vart med ein del heim att. Noko vart julepresangar og andre ting vart buande her i huset. Kjekt å ta dei fram atte, for jammen kor fine dei er.

IMG_7787IMG_7800

No har jula kome inn i huset.

Kos dykk i denne fine adventstida.

10 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  So du har kasta deg på julekulebølgja, du òg.....dei er no kjempefine. då.
  Denne boka klarde eg faktisk å avbestille i tide, men har angra etterpå, so no lurer eg på om eg skal ha den på ynskjelista til jul.....
  Takk for reklamen, foresten.......
  Ha det so bra!

  SvarSlett
 2. Flotte julekuler,du har strikket.

  SvarSlett
 3. Såklart du måtte lage dem, de er jo superfine:) Fine nisser du har ser jeg, den siden skal jeg jammen ta en titt på:)

  SvarSlett
 4. Flotte julekuler. Jeg er ikke bitt av basillen, men det er rett før kjenner jeg. Enig. Nissene til Trollkona er fantastisk fine. Heldig er du som har slike i eie.

  SvarSlett
 5. Flotte kuler du har strikket! Og så koselig julepynt.
  Nyt førjulstida!

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke strikket slike kuler, men syns de er fine når jeg ser de hos andre. Og de nissene du har bilde av er bare helt utrolige.

  SvarSlett
 7. Flotte julekuler. Var nettopp inne hos Amylin og hun hadde hengt julekulene sine på en snødekket gren, så nå fikk jeg også lyst på noen. De hadde jo vært fine å pynte i hagen med.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 8. jeg var på Husfliden her hos oss i går, og der var det også slike kuler. Rålekker.
  Mye pussel med en slik kule, kan jeg tenke meg:)
  Må du ha ei flott førjulstid.

  SvarSlett
 9. Hei igjen!
  Nissemor vil gjerne reise til Sogn.....sender du adressa di?

  SvarSlett
 10. Kjempe fine julekuler og flotte nisse"troll"!

  SvarSlett