Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

onsdag 1. juli 2009

Litt sommarferie

Ja ja no er snart 1,5 veke av ferien gått. Og kva har eg gjordt? Feirt jonsok på Stord på ein leikeplass på Almås.Juni09 165 Juni09 168 Der var me i lag med tanta til jentungen. Me hadde nokre kjempe kjekke dagar der med dei.

Juni09 014 Ferie er ikkje det sama utan regn og regnbogen. Tru kva ein kan ønska seg …….?

Juni09 197 Heima så spirer og gror det som berre da. Mykje grønt endå men det vert nok litt farge seinare i sommar, når det blomstrar. Nesten slik at ein ikkje kan reisa vekk, for då går ein glipp at den frodige blomstringa. Men det er nok litt blomstrar att når ein kjem heim att.

Det går litt tregt her i bloggen for tida. Men det tek vel seg opp att når ferien nærmar seg slutten.

Så allesaman ha ein fin sommar…….

4 kommentarer:

 1. En riktig flott sommer til deg og dine! Her skinner sola, så det er lenge siden jeg har sett regbuen;) Kos deg masse!

  SvarSlett
 2. dammen min er vel ca 5-6 m lang og 3 m på det breiaste.Vi har hverken filter eller pumpe endå.Lørdag skal vi kjøpe ei pumpe og prøve kor stor den må vere. Filter skal vi lage sjøl.Kjem nok til å skrive om det i bloggen utover sommaren.

  SvarSlett
 3. Og forresten det skåpet var ikkje så tungt som det ser ut til.Det verste var nok å holde balansen for det vart så høgt.

  SvarSlett
 4. Heihei!
  Så kjekt med damm i hagen, heldiggrisen dere som har hage. Vi holder på å lage, ikke lett å bestemme seg for hva en skal ha :)
  Det er bare til å hoppe i det ang. strikke/hekleteppet, kjempegøy :)
  Ha en strålende flott kveld
  *Siv*

  SvarSlett