Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

onsdag 13. mars 2013

Blåfjell 2013

IMG_0171IMG_0175

Då har eg endeleg vore på Blåfjell eg og. Da var litt slit å koma seg opp dei brattebakkane, fleire var rett opp Smile

IMG_0179

Men me kom oss no opp. Og eg kvidde meg for å sigle ned att.

P1000537P1000538

Her ser me Anestølsvatnet frå Kambafjellet. Utruleg utsikt.

 

P1000545P1000569

IMG_0189P1000564

P1000571IMG_0184

Toppen er nådd og me hadde ein velfortent pause.

IMG_0196IMG_0190

So var det berre turen ned att. Då me sto på toppen så seier eg “fyrstemann ned spanderar middag”. Jarle og Per Egil måtte venta på meg ned dei brattaste bakkane, likar ikkje lausnø og skare eg nemleg. Men då me kom ned på preppaløypa, så tok eg av og såg ikkje gutane att. Så kven trur de var fyrst ned ??? Jaudå Linda, så ho måtte spandera middag i dag……kinamat er godt Smile

8 kommentarer:

 1. Wow, så sprek du er! Eg likar ikkje toppar.. Ser rett og slett ikkje vitsen med slite seg opp, for å nesten dø på veg nedatt ;) Men, det ser herleg ut då!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan ikkje sei at eg er så sprek. Det tek si tid å koma opp. Til tider var det ganske bratt opp bakkane og nokre plassar var det høge stup. Og så kjende eg at dette hadde eg ikkje lyst til, kvidde meg for å sigle ned att. Likar meg best i preppabakkar. Men det er ei bragd at eg kom opp :) det er eg stolt over.

   Slett
 2. For en flott tur i strålende vær! Er det ikke herlig å komme til toppen og legge verden for sine føtter? Jeg har nettopp kjøpt fjellski, og det hadde sikkert vært kjekt på tur nedover igjen. Ikke like lett med bratte bakker og tur/langrennski som de fleste av oss bruker. Her ved Hardangerviddda er terrenget slakere...

  Ha en strålende torsdag! Her er det sol og kaldt.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var flott og for ein utsikt me hadde, men eg kjenner at eg likar ikkje når det vert for bratt og eg ikkje heilt har kontrollen. Likar meg vel eigentleg best på føtna, for då har best kontroll. Men det var no kjekt.

   Slett
 3. Er blitt så gammal at eg helst tek stolheis opp, og slakke bakker ned att.. Men så var eg over 50 før eg hadde slalomski på beina. Dei siste 2-3 åra er det blitt lite ski, desverre..

  SvarSlett
 4. Var mange år eg ikkje var i bakken eg og, men har vore dei siste 8 åra trur eg. Men eg likar meg best med carvingskia og ikkje desse brei toppturskia, og i preppabakkar. Laussnøkøyring er ikkje noko for meg. Trur eg er litt for redd til det.

  SvarSlett
 5. Fine bilder! Jeg har heller aldri vært på Blåfjell, men har en samboer som ofte er å se der! Jeg foretrekker nok pulktur til Høgehaug...
  -Og ja, du har nok plassert meg rett!!!! ;)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Fantastiske vinterbilder. Ser ut som en flott tur.

  SvarSlett