Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

mandag 9. august 2010

Etnemarknaden.

 IMG_6661

Det var fleire år sidan me hadde vore på hytta til mor og far, så torsdag reiste me. Kom fram på hytta i 23.50 tida, etter å ha stoppa heime hjå mor og far og i Odda hjå syster mi. Fredag reiste me til Haugesund ein tur sidan det regna slik på hytta. I Haugesund der skein sola. Sola tok me med oss tilbake på hytta. I Ølen står dette huset her (bildet over) som har eit utruleg flott maleri på veggen.

 IMG_6677IMG_6678

Laurdag reiste me på Etnemarknaden. Her måtte ungane prøva lykkehjulet og gjett om gleda var stor då dei vann 2 kg melkesjokolade.

  IMG_6682 IMG_6699

Nokre prøvde å vinne bamsar medan andre køyrde karusell. Morro er det i allefall.

 IMG_6748IMG_6713

På marknaden var det mange boder der dei selde diverse. Mannen i huset han måtte ha seg ei soks å klyppe greiner med. Her står han og viser svogeren sin korleis den fungerer, neste steg er å prøve den. Så då var det berre å gå laus på tredna.

 

IMG_6726 IMG_6717

 IMG_6778

I dag sit eg og Hallvard heima aleina. Manne og eldste guten er byrja på jobb atte, jentungen er og på jobb. Og eg har framleis ei veka att av ferien.

2 kommentarer:

  1. Hei, og takk for koselig kommentar og invitasjon til kaffe. Det hadde jammen vært hyggelig. Vi stoppet ikke i Sogndal, men vi kjørte den veien. Vi tok ferge fra Kaupanger til Revsnes og overnattet på Lærdalsøyri. Jeg har ikke kjørt Vestlandet siden jeg bodde i Bergen på syttitallet. I byene Kristiansund og Molde hadde jeg ikke vært. Vi tok denne gangen ferge fra Molde til Vestnes og ei anna ferge til Stranda. så til Hellesylt, Hornindalsvatnet, Stryn, Loen og langs Nordfjord, gjennom Jølster. Etter Lærdal kjørte vi gjennom Lærdalstunnelen, kom til Aurland og Flåm, Gudvangen, Voss og så strake veien til Bergen, bare for å konstatere at det etter regelen REGNET!! Så ble det Hardangervidda til Hønefoss og Oslo og deretter Østerdalen til Trondheim og så langs det lange Nordland fylke og hjem. 12 dager brukte vi på turen og det var bare SÅ fantastisk!! Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Ser ut som døkk har hatt en herlig ferie! Du får nyte siste uka med ferie, kanskje med noe håndarbeid? Je leser nok itte samtidig som je strikker nei...hehehe, det blir for vanskelig. Men tv og strikking går fint :)

    SvarSlett