Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

tirsdag 23. november 2010

Lite tid til blogging, men litt strikk likevel…

Det går i diverse julegåve strikking for tida og då vert det lite innlegg, merkar eg. Har nesten ikkje tid innom alle deko andre heller. Kanskje berre innom for å sjå om de har lagt ut noko nytt, men lite tid til å kommentera. Men kjem sterkare tilbake håpar eg.
IMG_7677Fruen i huset har strikka ei lue frå arne & carlos sitt luehefte. Vart visst ein litt baggy variant dette. Hadde nemleg lest ein plasse at luene var litt trange, så eg strikka litt lausare enn normalt og brukte litt tjukkare pinnar for eg hadde ikkje den storleiken som stod i mønsteret. Og resultatet vart ei litt stor lue. Men, men ein kan ikkje vere like alle……
IMG_7678
Har og strikka eit sjal. Må ha noko enkelt til tv sjåing eller vente strikking. Så då vart det eit sjal med havskum mønster.
Mønster: Min eigen variant av Multnomah.
Garn: Mini Palett frå Sandnes.
Pinnar: 3.5 mm.
IMG_7681
Pusen i huset.

IMG_7685
Ein liten istapp som smeltar i sola.
Ha ei fin veke fram til 1. søndag i advendt.

8 kommentarer:

 1. Jeg er av de få som ikke er overbegeistrert for disse guttenes luer eller kuler, men den baggylua der var faktisk fin...Er det den samme som lå ute på Tine før tro...

  Sjalet var nydelig.

  SvarSlett
 2. Flott lue og kjempefint sjal. Ja, nå går det raskt til jul. Vet ærlig talt ikke når jeg skal få gjort i stand til jul, men det blir nok en løsning på det også til slutt :-))))))

  SvarSlett
 3. Flott lue og skjerf du har strikket.
  Det er travle tider nå, men litt titting rundt om blir det.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Flott lue og sjal, baggy er toppers:)
  Travle tider hos meg også, så rekker ikke alt. Må bare nedprioritere blogging litt for å rekke over det man skal gjøre;)
  Hyttehelg snart, det blir nok en kald fornøyelse til å begynne med;)
  Nyt helga og klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Flott lue du har strikket. Har lyst til og strikke slik en gang...
  Pusen er så skjønn. Hadde katt for lenge siden og var veldig glad i den. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 6. Flott lue og sjal du har strikka. Ein flott katt. Ha ei fin veke.

  SvarSlett
 7. Så kul hue! Litt baggy er berre kjekt :) Gleder meg til å sjå kva du strikker i julegåver, eg.. Hehe.. Her blir det visst ikkje nokre strikka julegåver i år.

  Fy eg er lei av kvitt og rosa no! Blæhh.. Men, fanagenseren er klar for vask og montering, og eg er i gang med ribbebuksa som skal høyre til. Hue og vottar får bli sånn siste innspurt-strikking (trur eg) *fnis*

  Ha ei flott helg!!

  SvarSlett