Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

søndag 11. mars 2012

Little Things lue og pulsvarmarar.

DSC08641DSC08642DSC08643

Endeleg ferdig med denne hua, etter å ha rekt den opp ein gong. Sidan den var forliten, men hadde eigentleg tenkt å strikke ei ny. Men fann ut at det var best å rekke den opp, så slapp eg å kjøpe nytt garn. Lurt ikkje sant Smilefjes To nøster med Sterk er no vorte hua og pulsvarmarar. Ganske greit å få brukt det opp med ein gong og.

Mønster: Little Things på hua.

Garn: Sterk frå DSA.

Pinnar: 3 og 3.5 mm.

DSC08644DSC08645

Pulsvarmarane har eg laga mønster til sjølv, med utgangspunkt i hua. Jaja, eller mønster og mønster, har no rabla ned noko på eit papir. Som sikkert berre er forståeleg for meg Smilefjes

DSC08646

Var på Nille i går, og der hadde dei desse fine hønene/hanane og to av dei måtte berre vera med heim. Hanen kan ein fylle med påskegodt om ein vil….

PS eg har framleis att nokre Wollmeise garn…

7 kommentarer:

 1. Riktig fint sett! Så smart å strikke pulsvarmere som matcher. Sterk er et prima garn som absolutt kan brukes til mer enn sokker.

  Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 2. Såflott sett du har strikket. Likte veldig godt fargen også.

  SvarSlett
 3. Den lua er bare søt!!! Flott i lilla ble den:-) ..og det sjalet i forrige innlegg er jo bare lekkert!!! Tror jeg må ta for meg litt sjal strikking selv?! Det er jo bare supert til varmere dager uten boblejakke;-)

  SvarSlett
 4. Nå fikk jeg lyst til å strikke lue! Den var veldig enkel og fin! Har lyst til å strikke flere ting av designeren, hun lager mye fint. Sterk er veldig bra til luer og tilbehør:)

  SvarSlett
 5. OI så fin lue og fine pulsvarmere!! Fargen er lovley!

  SvarSlett
 6. Flott lue, med flotte og enkle detaljer! Pulsvarmerene ble veldig fine til. Sterk er supert :-)

  SvarSlett