Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

mandag 26. mars 2012

Endå ein gong vart det Korrigan.

Mars 2012 056Mars 2012 058

Er litt sløv med blogginga for tida. Finn liksom ikkje noko å blogge om. Strikkar på fleire ting samtidig og då er det lite som vert ferdig. Og så er eg sikkert litt lat….giddalaus….

Nok ein gong har er strikka ein Korrigan. Denne gong og i Ella Rae, i ein rosa lilla farge. Denne var eigentleg tenkt ei lita jente som var fødd sist månad. Jakka er ikkje akurat stor i storleiken og når jenta var stor og eg ikkje kjem meg på besøk, så vert alt dette ein dårleg kombinasjon. Så no har eg starta på noko nytt. Berre vent og sjå. 

Mars 2012 060Mars 2012 057

 

Mars 2012 052

Ei ny Jaffrey hue har det og vorte strikka. Nett same farge og garn som sist. Eg måtte jo bruke opp dei to nøstene med Heverdags. Eg har to brune og, så kanskje det vert huer i brunt og…. 

 

8 kommentarer:

 1. Fin jakke! Synd den ble i minste laget. Lekker lue! En god følelse å få brukt opp innkjøpt garn.

  Ha ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 2. Nydelig jakke i flott farge!..og herlig lue!
  Ha ei god uke videre, klem fra mæ som vente på vårsola;)

  SvarSlett
 3. Virkelig et flott luemønster du har. Kan godt forstå at du vil strikke den i en annen farge også. Jakken var søt, synd den ble for liten..

  SvarSlett
 4. Nydelig jakke og stilig hue. Kjekt å holde på med fleire ting samtidig. Variasjon er helt greit synes eg. Viktig å kunne kose seg med arbeidet....og du er jammen det ikke lat....her går det jo unne til ei kvar tid.

  KariLklem:)

  SvarSlett
 5. Nydelig lue! Lekkert flettemønster! :-)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Utrolig lekker - rett og slett!

  SvarSlett
 7. Mange fine fletter! Nydelig :)

  SvarSlett