Eg er ikkje født til å laga fine skulebollar, dei smakar slik dei skal. Men dei ser ikkje ut, vaniljekremen velter ut over bollane. Kvifor gjer den det? Eg prøver å lage ei stor grop, men den berra krympar og det er liksom der bollen vert høgast og.
Dei såg kjempegode ut. Fekk lyst til å ta meg ein bit. Heimelaga bollar ser oftast annleis ut enn kjøpebollar, men så blir dei bedre og:) Ha ei fin påske.
Takk for besøket hos meg. Vi har like gamle blogger, du og jeg;)
Sist jeg bakte skolebrød lot jeg bollene stå i 10-15 min. Så trykte jeg dem flate og hadde på fyll, for så å la de heve til dobbel størrelse. Det funket bra. Tipset fant jeg i gratismagasinet Pluss tid. Ha en god påske:)
Har samme problemet sjølv men så lenge dei smakar godt så får dei berre sjå ut som dei vil.
SvarSlettDei såg kjempegode ut. Fekk lyst til å ta meg ein bit. Heimelaga bollar ser oftast annleis ut enn kjøpebollar, men så blir dei bedre og:) Ha ei fin påske.
SvarSlettDesse skal du vere stolte over, dei ropar jo påske-bollar lang vei...
SvarSlettØnsker deg ei kjempefin påske..
Har aldri prøvd meg på slike, men de ser jo kjempegode ut! Tar gjerne en smak jeg;) Ha en fin kveld!
SvarSlettTakk for besøket hos meg. Vi har like gamle blogger, du og jeg;)
SvarSlettSist jeg bakte skolebrød lot jeg bollene stå i 10-15 min. Så trykte jeg dem flate og hadde på fyll, for så å la de heve til dobbel størrelse. Det funket bra. Tipset fant jeg i gratismagasinet Pluss tid.
Ha en god påske:)
Mmmmm dei såg gode ut, det er smaken som teller:)
SvarSlett