Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

søndag 24. juni 2012

Trudde eg skulle kome meg opp på Togga…..

IMG_9200Her er utsikta over Dalavatnet i sogndalsdalen, når ein er kom eover tregrensa.

IMG_9203IMG_9204Bratt var det oppover heile vegen. Og med min tunge og dårleg trente kropp så var ikkje dett ein god kombinasjon Smilefjes. Kvifor skal eg no alltid legge ut på slike strabasiøse turar???? Kanskje fordi eg trur eg er sprekare enn eg er?? Sikkert. Ja ja turen var fin den om eg ikkje kom meg på toppen….kanskje neste gong?

IMG_9209IMG_9223Utsikta frå der eg snudde kan ein ikkje sei noko på. Til venstre ser ein heilt inn På Laugavatnet og til høgre ser ein Anestølsvatnet.

IMG_9219IMG_9216Oppi snøen måtte eg leika meg litt. Sjølv kor sleten eg var. Sigla på rumpa ned ein bratt bakke Smilefjes

IMG_9232IMG_9233Her er det “lokst ut øve” Men for ein utsikt.

IMG_9240IMG_9239IMG_9238Her er eg ned att komen. Bilde 1 utan zoom, heilt opp til snøen midt i bildet var eg. 1,5 km rett opp. Tung som f….. Bilde 2 ser ein siste bjørka, som dei seier er halvegs til toppen. ( ikkje veit eg, eg var ikkje på toppen) og bilde 3 viser litt nærare kor eg var.

I dag tre dager etter kjenner eg det framleis i lårmusklane….eg måtte jo selvfølgelig ein tur dagen etter denne og…2 timar og 7,5 km…..før eg skulle på seinvakt…..trapper er ikkje noko godt å gå i, heller ikkje ned på hug Smilefjes 

Men eg kjem meg…..

10 kommentarer:

 1. Flink du er! Vi var ute på nigardsbreen (?) idag! (Der man tar av ved Gaupne!) Deilig å få gått seg en tur, å se litt natur!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint å gå tur i fjellet. Men natur ser me no heile tida :)

   Slett
 2. Flink du er å komme deg ut på tur. Synes eg kjenner lårbommane dine. Veit i alle fall at ein har vore på tur då :)Har brukt helga til turar i skog og mark i helga som var og gle meg til fleire.

  Ha gode dagar!

  KariLklem:) som skal på fjelltur i morgon

  SvarSlett
 3. Du er tøff! Neste gang når du toppen! Vil kanskje tro du møtte snøen der oppe, og det er ekstra tungt å gå i. Men for en natur! Blir ikke ferdig med å se på turbildene dine. Håper det kommer flere utover sommeren.

  Ønsker deg en fin mandag! Her er det grått og vått, så jeg driver og baker flatbrød.

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder!
  Kjenner jeg kunne tenkt meg å gå på en slik tur selv, akkurat nå føles det ut som alle turer går bort til lekeplassen eller rett borti skogen her.
  Ønsker deg en riktig fin sommer!

  SvarSlett
 5. Såg no ut til at du hadde ein fin tur trass i manglande topp. Vegen er målet.... Takk for fine bilder. Ha ein strålande sumar.

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder fra en flott tur. Og holder du på med all denne turgåingen så ofte så kommer du til å bli farlig sprek...

  SvarSlett
 7. Flotte bilder, ser ut som det er ein flott tur. Eg synest det et verst å gå nedover.
  takk for helsinga i bloggen min. Kan mønsteret til dette sjalet utenatt så det er faktisk greit å strikke på bussen.
  Rauma ullvare fabrikk ligg på Veblungsnes, rett før Åndalsnes. Kjøyrer du frå Ålesund mot Åndalsnes så kjøyrer du rett forbi den.
  Ha ei kjempefin helg.

  SvarSlett
 8. Nydelig utsikt da og den blir ikke dårligere av å ikke komme helt opp. Synes det er viktigere å kose seg på tur enn nødvendigvis komme helt fram. Og fin tur så det virkelig ut til å være! :)

  SvarSlett
 9. TAkk for at du ville feire sammen med meg!!

  Håper du har komt deg igjen etter turene, så trappegåing ikke er like hardt;)

  God helg!!

  SvarSlett