Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

lørdag 16. juni 2012

4H sin sommarfest i Fjærland

I går kveld køyrde eg gutungane på 4H sin sommarfest i Fjærland. Kjempe heldige med veret var me. Sol frå ein nesten skyfri himmel. I dag er det ikkje slik….

juni 2012 228juni 2012 232

Medan ungane var med på diverse ting så sat eg og ei til på ein benk ved sjøen, å strikka og hekla. Og litt bildetaking.

juni 2012 236

Johannes var på fiskegruppa. Ikkje like spennande å sitje på kaien som det var å køyre båt med påhengsmotor… ein må jo byte….det var ikkje nemleg ikkje plass til alle i båten.

juni 2012 260juni 2012 261

Her kjem padlarane inn att etter ein runde på fjorden. Dette var Hallvard med på. Noko som og gav meirsmak. Båten Hallvard sit i har vore med på både 71grader nord og Fjellfolk. Gjett om han var stolt. Så no ventar han berre på at me skal bestille meir padling i sommar.

juni 2012 264juni 2012 248

juni 2012 256Dei fleste stader langs sjøen ligg det som regel ein stranda gammal båt. Også i Fjærland, denne har ein flott utsikt mot høge bratte fjell.

4 kommentarer:

 1. Så flotte bilder. Heldige unger som får lov til å være med på slikt!
  I Fjærland har jeg også vært -selv om jeg bor så langt nord som i Tromsø. Har en svigersønn fra Førde og i forbindelse med barndåp der for 2 år siden var vi på besøk i Fjærland. Deilig lunsj på det gamle ærverdige hotellet som du har bilde av:)

  SvarSlett
 2. Høyrest ut som ein fine dag :)
  Masse fine bilder :) Må nesten ha dikka kajakk de no ;)))

  SvarSlett
 3. Det er vakkert i Sogn og fjordane, og det er fine bilder du har tatt. Høres ut som både mødrene og barna har hatt en fortreffelig dag i Fjærland.

  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 4. For noen vakre bilder - får lyst til å besøke Sogn og Fjordane igjen :-)
  Ha en fortsatt fin søndagskveld!

  SvarSlett