Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

onsdag 28. mars 2012

Tjukkelabbar i lange banar......

Eg som ikkje likar å strikke labbar... har no strikka 4 par. Storleiken ligg vel på frå 2 til 5 år. desse vert sikkert julegåver, når den tid kjem.

Eg har sagt mange gongar at eg likar å strikke labbar, men jammen har laga nokon likevel. Det såg då eg gjekk gjennom behaldninga til ungane. Så kanskje eg likar det litt innimellom:)

15 kommentarer:

 1. Så deilig det må være å ha et lager med gode sokker, selv om det kan være litt kjedelig å strikke så er de gode og ha.
  Nydelig Korrigan du har laget, har planer om den jeg også.
  Den lua du har strikket var fantastisk flott, en av de fineste jeg har sett faktisk.

  SvarSlett
 2. Da fant jeg mønsteret på lua inne på Ravelry, og hadde jeg ikke sett den lua du har strikket, så hadde jeg ikke reflektert over den på Ravelry i det hele tatt. Din er så mye finere.

  SvarSlett
 3. Skikkeleg fine labbar med god, lang vrangbord! Dette blir fine julegåver. Det er no litt kjekt å strikke slike når garnet er fint og fasongen god.

  Ha ein fin onsdag!

  SvarSlett
 4. Flotte sokker :)
  Og så kjekt å være igeng med julegaver... Hehe...

  SvarSlett
 5. Heldige dei som får så flotte sokkar :)

  SvarSlett
 6. Varme, gode sokker er det alltid kjekt å få. Fine var de også.

  SvarSlett
 7. Varme gode sokker er alltid kjærkomne gaver å få.

  KariLklem:)

  SvarSlett
 8. Flotte sokker, alltid kjekt å ha - og ikke minst å få! :) Utrolig mye flott du tryller frem, flinke du!

  Spenstig header i bloggen din, det må vel være et glimt fra fagre Sogndal! Nydelig utsikt :P

  Ha en fin torsdag! ;)

  SvarSlett
 9. Nei, utsikten er fra nabokommunen Luster. Jenta vet hvor hun skal gå for å finne den vakreste fjordarmen! Linda, sokkene dine er flotte, og når de ligger sånn oppå hverandre, ser de ekstra fine ut. God påske til dere alle sammen. Vi ses etter påske, tenker jeg.
  Hilsen Grete

  SvarSlett
 10. Merkelig dette med sokker....liker ikke å strikke de, men når jeg først er igang, så er det rivelig arbeid:O)...flott var dem å!!
  Ha en fin søndag, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 11. Herlige sokker , jeg heller liker ikke å strikke sokker :O) Men rart med det der , for hjemmestrikkede sokker er det beste . Ønsker deg en riktig god påske og kos deg masse . Klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 12. Flotte sokker i herlige farger! Heldige de som får sånne i julegave! :)

  SvarSlett
 13. Gode og varme sokkar er alltid bra å ha. Flott jakke og ei nydeleg hue i innlegget under. Ønskjer deg ein fortsatt fin påske.

  SvarSlett
 14. Ja, ser at du kanskje liker litt å strikke sokker likevel. Det blir ikke så ille - når garnet er flerfarget og mønsteret er fint :-) Tror mottakerene blir glade for de lange skaftene!

  SvarSlett