Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

tirsdag 7. september 2010

Slete meg opp på Storehogen.

 

DSC00077

Midt i bildet langt der borte ligg Farmen, hugsar ikkje kva år det var Farmen der. Neste gong eg tek meg ein liten tur så vert det å gå til Farmen.

 DSC00078   

Måtte ta eit lite bilde av meg sjølv før alle bakkane og svingane tok heilt knekken på meg.

DSC00102 DSC00116

Må sei at vegen var bratt og svingete, såg aldri slutten. Siste metrane til toppen då hadde eg store problem, men slik er det vel når ein har ein kondis lik 0. Ein ting er å gå opp, men tenk kor tungt det er å gå ned att dei bratte bakkane.

DSC00118   DSC00124 

Målet vart nådd, antennetårnet på Storehogen. 2 t og 40 m bukte eg opp. Ned att brukte eg 1t 15m. No delvis ligg eg på sofan og syns eg har vore flink, men gud kor ilt eg har i beina. Vert nok ei stund før det vert slike heisaturar. Kunne nok ha gått ein litt kortare og lettare tur. Men slik er det når ein trur at ein er sprekare enn ein e.

DSC00119

Hugs give awayen min i innlegget under.

8 kommentarer:

 1. Dette ser ut til å ha vært en flott tur. Nydelig utsikt. Og sikkert veldig godt for samvittigheten når du kom hjem etter en slik lang og tung tur. Godt gjort!

  SvarSlett
 2. ser ut som du har hatt ein fin tur. Trur eg har vore i nærheita av der. Eit ungt par som dreiv ein gård der dei hadde kjempe god mat. det var ein kunstig fiskevatn der også. Stemmer det?

  SvarSlett
 3. Trur nok ikkje at kondisen din er lik 0 når du har gjenomført ein slik tur.
  Fantastiske bilder du har tatt. Flott natur med nydelig utsikt.
  Ha ei fortsatt fin uke i fineværet!

  SvarSlett
 4. Så godt å ha gjennomført en slik bragd! Nydelig landskap: ofte er det tøffere for kroppen å gå ned enn opp;)
  Ha ei flott uke videre og lem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Så flott landskap du har gått tur i. Du har virkelig vært flink. Skulle ønske jeg hadde ben som lot meg få en slik tur, men jeg får finne meg i at det ikke går.

  SvarSlett
 6. Så flink du var:-) Slike turer burde en ha tatt med jevne mellomrom, selv om man har vondt i kroppen etterpå, så gjør det godt:-)
  Håper du får sove godt i natt da:-)

  SvarSlett
 7. Det var en flott tur, syns du var kjempeflink!

  SvarSlett
 8. Så flink du har vært! Men så var det vakkert der også, skulle gjerne gått sammen med deg til den toppen :)

  SvarSlett