Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

tirsdag 20. juli 2010

Vognteppe

 

IMG_6077

Har hekla eit lite teppe. Trudde eigentleg at det vart større. Men neidå, det er vel tenkt som eit vognteppe. Sjølvsagt kunne eg hekla fleire ruter, men då får ein ikkje same fargen på alle hjørnene. Er opptatt av symetri………trur eg. I oppskrifta står det at størrelsen er 62X86 cm, og så skal det syast saman som på bildet og då vert slik som dette på bilde over. I tillegg så løyver eg eit nøste av kvar farge. Kunne sjølvsagt ha hekla fleire men då vert det ikkje likt. Denne gongen vert det slik, men heklar eg fleire så vert det hekla fleire ruter slik at teppet vert større.

IMG_6078

Mønster: Mitt første år frå Sandnes.

Garn: Sandnes alpakka.

Heklekrok: 3,5 mm

 

IMG_6079

No nyt eg ferien min i regnveret. Får god tid til å gjere ferdig nokre av prosjekta eg har liggande. Før eg kanskje byrjar på nye……???

6 kommentarer:

 1. Teppet vart kjempefint.
  Det kan spors veldig paa fastheten du strikker vist det vart mindre enn antydet. eg ha besok av ein veninne av meg som viste seg og halde paa med akkurate samme monsteret som eg ha hekla jula for men hinna saag saa masse mindre ut selv om ho va halveis og naar vi maala saa var det 15 cm mindre i lengden men antalet var det samme. eg hekla laust og ho hekla stramt.. :)

  SvarSlett
 2. Det ble et vakkert vognteppe ihvertfall;)Nydelige ruter og farger!

  SvarSlett
 3. Jeg likte dette teppet kjempegodt! Det var flotte farger i det.
  Klem fra nord!

  SvarSlett
 4. Det vart kjempeflott!! Artig å sjå kor mykje du har fått gjort sidan sist. Her har det gått i slåttonn (mellom regnbygene). Nesten ei veke utan Internet gjer sitt på oppdateringar og kommentarar óg ;)

  SvarSlett
 5. Lekkert! Og så delikate farger :)

  SvarSlett