Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

fredag 2. juli 2010

Ein slapp dag i varmen……

IMG_5993 IMG_5994

Her sit det ein liten luring, som jaktar på fisken. Dårleg med fiskelukka….heldigvis. Bra gullfiskane og koien er so vare for bevegelse rundt dammen.

 

IMG_5988  IMG_5985

I dag har det vore ein ganske slapp dag i varmen. Berre kost meg og slappa av. Er ikkje god til å gjera noko når det er så varmt heller. Er ikkje bygd for slik varme……Har sete i hagejynga mi og nyter utsikten og strikka litt, når det ikkje vert for klamt mellom strikkepinnane.

  IMG_6008

Her leikar Hallvard seg med katten som me har fått oss. Pappa seier den vert ein skikkeleg jakt katt. I vinter/vår har det vore mykje mus oppi bakken over huset her og det likar eg ikkje. Så då måtte me få oss ein jakt katt. God på mus…….flink er har for han har allerede fanga si fyrste.

 

 IMG_6010Herleg duft av Verbenaen.

Ha ein fin helg.

5 kommentarer:

 1. Koselege bilder.......får no inderleg håpe at pusen ikkje får tak i fiskane.
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 2. Rene showtime for katten dette;)
  Har heklet litt idag jeg også, men varmen var skikkelig god, så alt gikk i sakte modus idag;)
  Ha ei fin helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. Kjempefin katt du har fått deg. Her var det vind så det var ikkje uutholdeleg varmt.
  Håper du får ei kjempefin helg.

  SvarSlett
 4. Koselige bilder, og herlig sommerlig teppe

  SvarSlett
 5. Velkommen som følger av bloggen min! Nå skal jeg titte nærmere på din. Jeg misunner deg de vakre blomstene. Her hos oss regner visst hele sommeren bort, men i ferien skal jeg på dine trakter, så da blir det å fylle øyne og sinn med vakre farger og nye opplevelser. God sommer!!

  SvarSlett