Om meg

Bildet mitt
Sogndal, Sogn og Fjordane, Norway
Eg er ei jente på 40 år, har 3 barn og er gift med ein trailersjåfør. Likar å strikka, ta bilder og sy litt. Gåturar i fjellet er og heilt herleg.

torsdag 10. mai 2012

Mosters babystrømper og vanlege sokkar.

IMG_9023IMG_9024

Mosters babytstrømper # 1904.

Måtte nett prøve meg på desse sokkane her og. Skikkeleg enkel rillestrikk.

Mønster: Mosters babystrømper frå Nøstebarn boka.

Garn: New Zealand lammeull.

Pinnar: 2.5 mm.

Storleik: 4 –12 mnd.

IMG_9025IMG_9026

Så endå eit par vanlege strikkalabbar. Desse er strikka i Online garnet som eg likar så godt, på pinne 3mm. Og dei passar nok ei dame med storleik 39 –40 i sko.

 

IMG_9013IMG_9014

I dag har eg skifta vatn i dammen. Det var så grumsete etter vinteren og pumpene klarte ikkje å ta det. Truleg er vel kanskje pumpene forsmå i forhold til dammen. Men me får sjå korleis vasskvaliteten vert fram over. Gullfiskane likte seg godt i straumen frå pumpa. Auren som gutungen hadde sleppt i dammen i haust den var og framleis i live. Eg viste ikkje at det var ein ekstra fisk der heller før no i vår då eg oppdaga ein omtrent svart fisk i dammen. Då eg fortalde dette så var det nokre gutar som smilte lurt…

7 kommentarer:

 1. Flotte sokka du har stikka til liten og stor. Så gøy med fiskedam i hagen:) Kult.
  Ønske deg en flotters aften.
  Klæm fra AnKa

  SvarSlett
 2. Mange flotte sokker du har strikka, kjenner at eg og har lyst å strikke det no. Men først litt babytøy, for skal bli både tante og mormor i oktober :)

  SvarSlett
 3. Titter nedover på siden din. Nå har du laget mye flott. Vester, sokker. Gode, nyttige plagg. Utrulig flott! God helg...

  SvarSlett
 4. Så søte babylabber. Fine de andre også.
  Morsomt med uvanlig fisk i dammen da.

  SvarSlett
 5. Hei.
  For en koselig blogg. Du inspirerer meg til å ta frem strikke pinnene. Jeg har invitert deg til Blogawards. Du kan inn på bloggen min å se hva det går ut på.
  Klem og god helg fra meg

  SvarSlett
 6. Flotte sokker du har strikket. Masse fint på bloggen din siden sist jeg så den.

  SvarSlett
 7. Sokker får man aldri for mange av. Lekre farger på begge parene. Høres koselig ut med fiskedam i hagen - vi snakket om det for noen år siden, men det har aldri blitt noe av.

  SvarSlett